Verslag voorjaarscompetitie

10-06-2019

2019-06-10

De voorjaarscompetitie is weer ten einde. Dit jaar hebben zich in totaal 15 teams ingeschreven t.o.v 12 teams in 2018. We zijn hier als club natuurlijk erg blij mee.

 

Ook dit jaar hebben we wederom heel mooi weer gehad dat ook insmeren nodig was. De zomeravondcompetitie wordt nu nog gespeeld omdat deze later starten.

 

Hierbij een overzicht van de verschillende teams:

Op de woensdagavond wordt de zomeravondcompetitie gespeeld, de heren staan nu nog met 2 teams op de 3de plaats. Wij hebben wel  1 wedstrijd meer gespeeld. Er moet nog tegen de bovenste 2 gespeeld worden dus moeten ze nog vol aan de bak. Succes heren.

 

Op de donderdagochtend hadden we 2 damesteams die in deze Dames Dubbel competitie meededen. Dames 1 hebben het tot de laatste speeldag spannend gehouden. Op de laatste speeldag stonden Wilnis en de Ronde Vener beide bovenaan. Er moest door beide teams tegen teams gespeld worden die onderaan stonden. Bij winst van 4-0 voor beide zou de Ronde Vener kampioen geworden zijn. Wilnis won zijn laatste wedstrijd met 4-0 en de Ronde Vener speelde 2-2.

 

Dames 1 met Els de Vink, Wilma vd Rotten, Ineke Hoenselaar, Mirjam de Lange en Gina Reurings gaan volgend jaar weer in de 1ste klasse spelen. Dames, gefeliciteerd.

 

Dames 2 hebben op de laatste speeldag tegen een directe concurrent moeten spelen en deze met 3-1 verslagen waardoor ze op de 5de plek zijn geëindigd.

 

Op de donderdagavond 8&9 heeft zich voor de voorjaarscompetitie een nieuw team opgegeven. In deze competitie worden er in totaal 2 dubbels gespeeld. Het team heeft het heel goed gedaan door tegen een directe tegenstander op de laatste speeldag  met 2-0 te winnen zodat zij 3de geworden zijn. Er werd in beide dubbels in een 3de set super tiebreak gewonnen. Spannend genoeg dus.

 

Op de vrijdagavond hebben Dames Dubbel 1(17+) het heel goed gedaan en zijn 3de geworden. Dames Dubbel 1 (35+) hebben tot op de laatste speeldag om het kampioenschap gespeeld maar het uiteindelijk net niet gered. Abcoude is hier kampioen geworden met Wilnis op de 2de plaats. Ook Gemengd Dubbel 1 heeft tot op de laatste competitiedag gestreden om het kampioenschap. De teams om wie het ging hebben allemaal hun laatste wedstrijd met 4-0 gewonnen waardoor Wilnis op de 3de plek is geëindigd. Gemengd Dubbel 2 heeft het dit jaar erg moeilijk gehad en zijn helaas laatste geworden in hun poel. Revanche gaat plaatsvinden in de najaarscompetitie.

 

Op de zaterdag hebben  Dames 1  zich in de middenmoot weten te spelen. Heren 1 hebben het tot de laatste speeldag spannend weten te maken. De heren zijn 2de geworden met slechts 1 punt achter op Cromwijck. Een (NIET) leuk detail is dat tegen Cromwijck 3 partijen zijn opgegeven door Wilnis waarvan er zeker 2 gewonnen zouden zijn. Heren 2 zijn dit jaar op de 5de plaats geëindigd.

 

Op de zondag hebben de beide herenteams zich prima weten te handhaven, Heren 1 is 4de geworden en Heren 2 is 5de geworden. Prima gedaan heren. Dit jaar heeft er een dames team zich opgegeven in de Dames Dubbel en zijn 4de geworden in hun klasse.

Ook hebben de jongens t/m 17 jaar weer meegedaan maar zij hebben het erg zwaar gehad in de 1ste klasse en zijn als laatste geëindigd.

 

Hierbij wil ik ook nog al de invallers bedanken die er voor gezorgd hebben dat we elke keer met een compleet team hebben kunnen spelen. De Baan Commissie die ervoor zorgt dat de banen er altijd prima bij liggen en de Barcommissie die de barbezetting weer prima heeft geregeld.

 

Op naar de najaarscompetitie. 

De Verenigings Competitie leiders.

866
Plaats een reactie
Naam:  *
E-mail:
Reageer:  *
Code: code  *

Recente foto's

De kalender

» de volledige kalender

Het laatste nieuws

24-05-2020
Dubbelen toegestaan en instruct...

13-05-2020
Aangepaste Tennisfit: meld je...

10-05-2020
Herstart Senioren

» al het nieuws

Onze contactgegevens

Clubhuis en banen
0297-281473

Secretariaat
secretariaat@tvwilnis.nl

Ledenadministratie
ledenadministratie@tvwilnis.nl

» alle contactgegevens

© 2011-2020 Tennisvereniging Wilnis
powered by WEBSOLVE