Najaarscompetitie 2019 eindigt met twee kampioens-teams voor Tennis Vereniging Wilnis.

24-11-2019

2019-11-24

De najaarscompetitie is weer gespeeld dit jaar. Er is tot midden november doorgespeeld omdat er vanwege het “matige” weer door verschillende teams ingehaald moest worden.  TV Wilnis heeft  met 2 teams meegespeeld in de 8/9 competitie op de donderdagavond.  Wilnis1 met de spelers Eltjo, Sander, Sander en Jeroen zijn ongeslagen kampioen geworden.

Ook het nieuwe team Wilnis2 heeft het heel goed gedaan en is knap 2de geworden. 

Onze vrijdagavondteams, 2 dames teams en 1 gemengd team hebben zich goed staande gehouden en zijn boven de streep geëindigd op de plaatsen 5, 5 en 7. Op de zaterdag zijn de dames die in de hoofdklasse uitkwamen knap 6de geworden.

 

Bij de heren teams is het 2de team weer kampioen geworden, tegen Tean 1 konden de heren kampioen worden en moest coach Johan Bank zijn schoenen uit de kast halen en 1 potje meespelen die helaas verloren werd. Na de eerste 2 partijen was de stand 2-0 voor Tean maar uiteindelijk wisten de heren de volgende partijen te winnen waardoor ze kampioen waren. Harry, Johan, Peter, Eelco , Marc en speler/coach Johan van harte.

De andere 2 teams zijn ook weer boven de streep geëindigd.

 

Op de zondag speelde TV Wilnis voor het eerste mee met een heren team, de heren speelden vorig jaar nog in de jeugd en moesten nu vanwege hun leeftijd in de herencompetitie opgegeven worden. De mannen zijn knap 6de geworden. Ook hebben we voor het eerst met een dames team gespeeld op de zondag en de dames zijn 4de geworden.

 

Al met al een succesvol competitie seizoen waar TV Wilnis met veel plezier op terug kijkt.

474
Plaats een reactie
Naam:  *
E-mail:
Reageer:  *
Code: code  *

Recente foto's

De kalender

» de volledige kalender

Het laatste nieuws

24-05-2020
Dubbelen toegestaan en instruct...

13-05-2020
Aangepaste Tennisfit: meld je...

10-05-2020
Herstart Senioren

» al het nieuws

Onze contactgegevens

Clubhuis en banen
0297-281473

Secretariaat
secretariaat@tvwilnis.nl

Ledenadministratie
ledenadministratie@tvwilnis.nl

» alle contactgegevens

© 2011-2020 Tennisvereniging Wilnis
powered by WEBSOLVE