Competitie 2020

zoals bekend is de voorjaarscompetitie 2020 niet gespeeld maar verplaatst naar het najaar. De zomeravondcompetitie is helaas wel komen te vervallen (deze wordt niet aangeboden in het najaar).  Deze competitie gaat de KNLTB Competitie 2020 genoemd worden. Of deze competitie ook door zal gaan heeft alles te maken met de ontwikkelingen in de komende maanden, er liggen al plannen klaar om bijvoorbeeld de startdatum op te schuiven, of in kleinere poules spelen of om de week te spelen.

Voor deze competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de voorjaarscompetitie, er wordt echter niet gespeeld om promotie/degradatie. Natuurlijk hopen we dat al de teams die zich al hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie ook meedoen in het najaar. Ook is het mogelijk voor spelers die zich niet hebben opgegeven voor de voorjaarscompetitie om een team te vormen en je alsnog op te geven voor de KNLTB Competitie 2020. Teams kunnen ook voor een andere competitiesoort kiezen dan ze gedaan hebben voor de voorjaarscompetitie.

Wat nu te doen:

*voor teams die zich al hebben opgegeven voor de Voorjaarscompetitie is het niet nodig het bijgevoegd inschrijfformulier weer in te vullen maar moet wel bevestigd worden (via mail of whatsapp) dat ze met hetzelfde team in dezelfde competitiesoort de KNLTB COMPETITIE 2020 willen spelen.

*het inschrijfformulier moet wel ingevuld worden voor teams die zich niet hebben opgegeven voor de Voorjaarscompetitie maar wel willen spelen in de KNLTB COMPETITIE 2020.

*het bevestigen of het opgeven moet gedaan worden VOOR ZONDAG 14JUNI.

Via onderstaande links zijn het inschrijfformulier en overzicht speeldata te downloaden.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan horen we dat graag via mail ([email protected]) of telefoon (0655823424)

Inschrijfformulier KNLTB Competitie 2020.docx speeldata-knltb-competitie-alle-data-2020.pdf