Competitie 2021

COMPETITIE UPDATE 

Beste competitiespelers en leden,  

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.

Er is naar verschillende scenario’s bekeken. De start van de competitie in april zoals we gewend zijn is gezien de coronamaatregelen niet realistisch. Georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan.

We hopen dat de maatregelen hun effect gaan hebben en we straks weer wedstrijden mogen gaan spelen. De intentie is nu om te starten in mei zodat er nog een volledige competitie gespeeld kan worden.

Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland en dan bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zal er een besluit genomen worden over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei.

Via onderstaande link kun je de herziene data KNLTB competitie voorjaar 2021 downloaden mocht de competitie kunnen aanvangen begin mei. 

Met vriendelijke groeten

VCL TVWilnis 

 

speeldata-zomeravondcompetitie 2021.pdf herziene-speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf