Trainers

Email: training@tvwilnis.nl

Inschrijven tennisles:https://ruudvdhelm.plannedtennis.nl/inschrijven

Tennisles

Tennisvereniging Wilnis is een samenwerkingsverband aangegaan met Tennisschool Ruud van der Helm. Tennisles is noodzakelijk, niet alleen om de beginselen te leren, maar ook voor de jaren daarna om het spel en de techniek verder te verbeteren.

Vanuit de vereniging wordt het lesgeven aan de junioren en competitieteams sterk gestimuleerd en ook ondersteund. De lessen voor de junioren wordt gegeven in groepsverband. Voor senioren bestaan er diverse mogelijkheden die u volledig kunt afstemmen op uw eigen wensen. U kunt zowel in groepsverband dan wel individueel lesnemen.

Tennisreglement Tennisschool Ruud van der Helm

Tennisfit! Nieuwe Trainingsvorm voor TVW Leden.

Vind jij het leuk om 1x in de week met mede TVW’ers mee te doen aan een uitdagend en afwisselend trainingsprogramma?

Vanaf 2 April starten we met TVW TennisFit.

Elke dinsdagavond, van 20:30 – 22:00 uur samen trainen waarbij je onder begeleiding van Auke Ykema in allerlei spelvormen werkt aan het perfectioneren van je tennis spel en conditie. TVW TennisFit is 17 trainingen totaal en eindigt eind september. De kosten zijn 100,- per persoon en deze zullen via automatische incasso worden geïnd. De groep is maximaal 12 leden.

Deze trainingsvorm is geschikt voor mensen met minimaal 1-2 jaar tennis ervaring.

In overleg met de trainer maken wij de groepsindeling. Je wordt op je eigen niveau en sterkte ingedeeld

Je kunt je opgeven aan technischecommissie@tvwilnis.nl onder vermelding van:

• Inschrijving voor TVW Tennisfit
  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Speelsterkte

Geef je snel op, want vol = vol!

Inschrijving sluit 8 maart, 2019.

Tennisconditie en krachttraining

Tennisschool Ruud van der Helm gaat starten met een les tennisconditie / krachttraining bij Sportschool Beuving op zondagmiddag.

Wil je fysiek sterker en fitter de competitie beginnen, kom dan op zondag 17 februari om 14.00 uur naar Sportschool Beuving, Nijverheidsweg 17 K, Mijdrecht.

De les wordt gegeven door Ruud. Houd je van een pittige training, kom dan naar Beuving en laat je verrassen door de verschillende manieren van trainen.

De les zal doorgang kunnen vinden bij minimaal 5 deelnemers en zal ook plaatsvinden op de achtereenvolgende zondagen, 24 februari, 3 maart, 10 maart, 17 maart en 24 maart.

Duur:            de training zal 1,5 uur duren.

Kosten:         de kosten bedragen € 7,50 per training per persoon.

Voor wie:       minimale leeftijd 16 jaar.

Aanmelden:   per mail aan ruud.vander.helm@hetnet.nl o.v.v. tennisconditie / krachttraining bij Beuving op zondag

bij vragen tel. 06 - 54 204 521

Nieuw! Tennisclinics.

Dit voorjaar kun je deelnemen aan de tennis-clinics van tennisschool Ruud van der Helm, welke worden gegeven door Auke Ykema (trainer). De trainingen worden gepland op zaterdag 9 en 23 maart.

Per keer wordt een technisch en tactisch thema behandeld.

De lessen beginnen met cardiotennis (= warming-up circa 15 minuten: tennisoefeningen afgewisseld met voetenwerkoefeningen).

Duur van de les is 1,5 uur.

De groep bestaat per clinic uit maximaal 10 personen. Speelsterkte circa 7 - 8.

Inschrijven kan per keer (als het regent of als de baan niet bespeelbaar is, dan gaat het niet door en hoeft er uiteraard niet betaald te worden).

Kosten: € 9,= per clinic van 1,5 uur.

Binnenkort meer informatie over de inhoud en het tijdstip. Houd je mail in de gaten.

Opgeven bij Auke Ykema, tel. 06-51 35 77 23

of per e-mail aukeykema@hotmail.com

Recente foto's

De kalender