Jaarlidmaatschap

Bij Tennisvereniging Wilnis staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Gedurende het gehele jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zie ook onze jaarkalender.

Contact met de ledenadministratie via:
E-mail: ledenadministratie@tvwilnis.nl

Interesse?, u kunt zich nu direct via onze site aanmelden als lid, (klik hier voor het inschrijfformulier) of u kunt ons inschrijfformulier afhalen aan de bar in ons clubhuis. Op dit moment is er geen wachtlijst. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en (tijdelijk) spelerspas en kunt u direct tennissen.

Leden van TVW hebben 12 maanden per jaar onbeperkt speelrecht en kunnen aan alle activiteiten meedoen. Naast een volledig lidmaatschap bieden wij leden van andere tennisverenigingen ook een winterlidmaatschap aan. Winterleden zijn lid van onze vereniging maar hebben een “slechts” speelrecht vanaf 1 september tot en met 31 maart. Tijdens deze periode genieten de winterleden volledig speelrecht en kunnen zich ook voor alle activiteiten inschrijven.Opzeggingen dienen vóór 1 juli schriftelijk bij de ledenadministratie bekend te zijn.

De kosten voor lidmaatschap zijn te vinden in deze pdf. (klik op de link).
U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen op ons tennispark. Het adres van Tennisvereniging Wilnis is Pieter Joostenlaan 9 in Wilnis.

Tijdens het Open Toernooi 2019 (22 juni t/m 30 juni 2019): Super voordelige lidmaatschapsaktie!!

Tennisvereniging Wilnis is een gezellige en sportieve vereniging met zes all weather banen, een mini baan een oefenkooi en een mooi clubhuis. Voor iedereen die lid wordt van de vereniging tijdens ons open toernooi (van 22 juni t/m 30 juni) ligt een wel heel voordelig lidmaatschap klaar: vrij tennissen t/m 31 december 2020 voor de prijs van een jaar lidmaatschap!

 

Geef u op als lid via ledenadministratie@tvwilnis.nl  onder vermelding Aktie Lidmaatschap Open Toernooi 2019 (van 22 juni t/m 30 juni 2019) en wij zorgen er voor dat u snel op de baan staat!

 

Introductiepas
Voor geïnteresseerden die geen lid zijn, maar toch eens willen komen spelen om onze 6 “all weather” banen te testen en/of de sfeer te proeven, zijn er in het clubhuis ook introductiepasjes beschikbaar. De kosten hiervoor bedragen voor senioren

€ 2,50 en voor junioren € 1,50

Beëindiging lidmaatschap
Conform de statuten moet het lidmaatschap van TVW uiterlijk 30 november schriftelijk worden opgezegd bij de ledenadministratie. Het opzeggen van het winterlidmaatschap dient uiterlijk 30 juni schriftelijk gedaan te worden.

Recente foto's

De kalender

» de volledige kalender

Het laatste nieuws

12-12-2019
Wintercompetitie bij TV Wilnis

24-11-2019
Najaarscompetitie 2019 eindigt...

17-11-2019
1e Midwinter Tennistoernooi D...

» al het nieuws

Onze contactgegevens

Clubhuis en banen
0297-281473

Secretariaat
secretariaat@tvwilnis.nl

Ledenadministratie
ledenadministratie@tvwilnis.nl

» alle contactgegevens

© 2011-2019 Tennisvereniging Wilnis
powered by WEBSOLVE