Najaarscompetitie

 

Informatie najaarscompetitie 2020 volgt in de loop van het seizoen.

In de periode van week 37 t/m week 43 hebben zich ongeveer 60 leden opgegeven om weer mee te doen aan de NaJaarsCompetitie 2019. We zijn er als club blij mee dat we ons met 11 teams hebben kunnen inschrijven, dat is 1 team meer dan vorig jaar.

De kop is er inmiddels af en terwijl ik dit stukje schrijf is het behoorlijk aan het regenen en het zal er om spannen of alles gespeeld kan worden de komende dagen. Op de eerste 2 competitiedagen was het heerlijk weer om te spelen en er werden hele leuke, spannende wedstrijden gespeeld als we naar de uitslagen kijken.

We hebben als club tijdens het opgeven van de teams bij de KNLTB aangevraagd om op de zaterdag en zondag al de teams samen uit en thuis te laten spelen, dat is wel zo gezellig voor de thuis spelende teams. Op de vrijdagavond hebben we gekozen om met maximaal 2 teams thuis te spelen zodat elk team 2 banen ter beschikking heeft om hun partijen te spelen.

Net als vorig jaar doen we ook weer mee met de 8&9 competitie,  in deze competitie staat gezelligheid en een lekker balletje slaan hoog in het vaandel. In deze competitie kan het zo zijn dat je als 2 heren tegenover 2 dames staat, of tegenover 1 heer en 1 dame. Het gaat erom dat er gespeeld wordt. Er worden ook maar 2 partijen op een avond gespeeld.

Mochten er leden zijn die iets meer informatie willen over het spelen van competitie dan kunnen jullie via competitie@tvwilnis.nl contact opnemen met de VCL. Veel succes de komende competitiedagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente foto's

De kalender

» de volledige kalender

Het laatste nieuws

01-04-2020
Kabinet verlengt maatregelen t...

13-03-2020
DRV cup en schooltennis afgelast

13-03-2020
KNLTB bericht n.a.v. corona ma...

» al het nieuws

Onze contactgegevens

Clubhuis en banen
0297-281473

Secretariaat
secretariaat@tvwilnis.nl

Ledenadministratie
ledenadministratie@tvwilnis.nl

» alle contactgegevens

© 2011-2020 Tennisvereniging Wilnis
powered by WEBSOLVE