Corona update - Herfsttoernooi gaat niet door.

03 oktober 2020


Beste leden,  

Opnieuw moeten we bij TV Wilnis, in lijn met de landelijke Corona-richtlijnen, een aantal zaken aanpassen.

De overheid heeft ons verplicht om de kantine te sluiten. Toiletten en kleedkamers mogen wel beschikbaar blijven.

De meeste activiteiten kunnen (ondanks het gesloten clubhuis) gewoon doorgaan: tennislessen, vrij spelen, dinsdagmorgen- en donderdagavond toss, en natuurlijk ook de najaar competitie.

Alleen het Herfst toernooi gaat dit jaar niet door. De TC ziet geen mogelijkheden dit gezelligheidstoernooi op een Corona verantwoorde basis neer te zetten.

Uiteraard houden we allemaal de bekende Corona maatregelen in acht, zoals 1,5 meter afstand buiten de baan, regelmatig handen reinigen, gebruikte materialen (sleep bezem) reinigen en zo meer.

Kom hooguit 5 minuten voor de geplande begintijd naar de baan en verlaat na afloop direct het tennispark. BELANGRIJK: Heeft u klachten: kom niet naar de baan, blijf thuis zodat u uw medeleden niet kunt besmetten. Als u positief op Corona bent getest: licht uw medespelers van de laatste week in. Ook die kunnen beter gedurende de standaard isolatie periode van 7 dagen de tennisbaan mijden, zodat zij niet onbedoeld de besmetting kunnen doorgeven.

Als we zo met elkaar ervoor zorgen dat de risico’s beperkt blijven, kunnen we in ieder geval blijven genieten van het tennisspel.  

Bestuur TVW.

Nieuwscategorieën