Technische commissie

Gedurende het jaar worden er vele activiteiten georganiseerd door en/of onder verantwoordelijkheid van de Technische Commissie.

Gezien de hoeveelheid activiteiten zal het duidelijk zijn dat er vaak vrijwilligers nodig zijn om deze evenementen te kunnen organiseren. Gelukkig kunnen wij rekenen op een grote groep leden die ons ondersteunt bij de organisatie maar zijn natuurlijk altijd blij met nieuwe aanmeldingen.

Voor een volledig overzicht van alle activiteiten en de bijbehorende data vindt u een overzicht op deze site via de Activiteitenkalender.

In alle gevallen worden de activiteiten ook nog aangekondigd in ons clubblad en meestal ook nog via E-mail. Zorg er derhalve voor dat uw juiste mailadres bekend is bij de ledenadministratie

Tossactiviteiten
Toss activiteiten zijn wekelijks terugkerende gelegenheden waarbij de organisatie per speelronde een indeling maakt. Een goede manier dus om de vereniging en haar leden beter te leren kennen. TVWilnis organiseert Toss activiteiten op de donderdagavond en er is een Senior 50+ toss op de dinsdagochtend.

Competities
De belangrijkste competitie is de KNLTB competitie. Deze vinden plaats in het voor- en in het najaar en inmiddels doen vele teams hieraan mee.

Gezien het officiële karakter van deze competitie is het van belang dat alles vlekkeloos  verloopt. Daarom heeft TVWilnis twee competitieleiders (tevens lid van de Technische Commissie), waarvan er altijd één aanwezig is tijdens de competitie wedstrijden. Voorafgaand aan de competitie kan men zich opgeven voor competitietraining.

De Herfstcompetitie is een uitermate gezellig senioren dubbeltoernooi (waar onder bepaalde voorwaarden ook junioren aan mee mogen doen) dat in de weekeinden in de maand november wordt georganiseerd. Alle dubbels worden naar sterkte ingedeeld in poules en per poule worden ongeveer vijf wedstrijden gespeeld.

De Wintercompetitie vindt plaats van januari tot en met maart en bestaat uit een aantal ééndaagse wedstrijden die bedoeld zijn als oefening voor de officiële competitie of gewoon voor de gezelligheid.

Clubkampioenschappen
Jaarlijks worden de clubkampioenschappen senioren Dubbel & Mix en de clubkampioenschappen Senioren Single georganiseerd. Alle senioren, en de finalisten van de jeugd clubkampioenschappen, kunnen aan deze toernooien meedoen. De winnaars in de hoogste categorieën mogen zich voor één jaar de clubkampioen van TVWilnis noemen.

Toernooien
Jaarlijks wordt het Open toernooi georganiseerd. Dit toernooi is het visite kaartje voor TVWilnis en er doen veel spelers van binnen en buiten de vereniging aan mee. Dit toernooi, waar maanden aan voorbereiding aan vooraf gaat, staat garant voor toptennis, mooie prijzen en gezelligheid.

Daarnaast worden vele ééndagstoernooien georganiseerd zoals het Snerttoernooi, het Openingstoernooi, het Senior 50+ ééndagstoernooi, en het zeer populaire Junior-Senior toernooi.  Jaarlijks wordt de activiteitenkalender zorgvuldig bekeken en regelmatig worden en nieuwe toernooien aan het jaarschema toegevoegd.

Ladiesday
Voor vrouwen, door vrouwen. Een enthousiast damesteam, organiseert deze damesdag waarbij niet alleen aandacht is voor tennis maar ook voor de culinaire aspecten.

Gentlemen's Day

Inmiddels is deze activiteit ook weer nieuw leven ingeblazen en wordt er door veel enthousiaste heren hieraan deelgenomen.

 

Leden

De Technische Commissie bestaat uit 3 leden en komt ongeveer 4 maal per jaar bijeen.

Voorzitter Vacature
Isabel Hemelaar
Wilma van de Rotten
Els de Vink

email: technischecommissie@tvwilnis.nl

 

Wie komt de Technische Commissie versterken ?????

Wij zijn al lang op zoek naar nieuwe leden. Dit kan zijn algemeen voor de Technische Commissie of voor een specifiek onderdeel ! 

Stuur een berichtje naar het e-mailadres hierboven als je interesse hebt.

Recente foto's

De kalender

» de volledige kalender

Het laatste nieuws

10-08-2020
Dinsdagochtend Toss 11 augustu...

04-07-2020
Het mag weer; Tossen

02-07-2020
Clubhuis en terras weer open!

» al het nieuws

Onze contactgegevens

Clubhuis en banen
0297-281473

Secretariaat
secretariaat@tvwilnis.nl

Ledenadministratie
ledenadministratie@tvwilnis.nl

» alle contactgegevens

© 2011-2020 Tennisvereniging Wilnis
powered by WEBSOLVE