Winterlidmaatschap

Sinds 2002 kent Tennisvereniging Wilnis het winterlidmaatschap. Hiermee bieden wij leden van andere tennisverenigingen de mogelijkheid om ook gedurende de herfst-, winter- en voorjaarsmaanden buiten te kunnen tennissen. Tennisvereniging Wilnis beschikt over 6 harde buitenbanen waarop gedurende 12 maanden per jaar zowel overdag als 's-avonds volop gespeeld wordt. Ook ons clubhuis is gedurende het hele jaar open. Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen onze vereniging ontvangen winterleden 5 tot 6 x per jaar een nieuwsbrief.

Tennisvereniging Wilnis heeft ook gedurende de 7 maanden van het winterlidmaatschap een volle activiteitenagenda met veel toernooien en andere evenementen. Enkele hiervan zijn: Herfst Toernooi Tossochtend voor 50+-ers op de dinsdag Naast het kunnen deelnemen aan deze georganiseerde activiteiten kunt u als winterlid uiteraard ook onbeperkt vrij spelen.

Elders op deze website vindt u onze volledige activiteitenagenda. Voor junior- en seniorleden van andere (gravel)verenigingen is dit winterlidmaatschap van TVW de ideale gelegenheid om ook tijdens deze 7 maanden van het "winterseizoen" in de buitenlucht te kunnen blijven tennissen.

Dit winterlidmaatschap is dus dé ideale aanvulling op een lidmaatschap bij uw eigen tennisvereniging. Het winterlidmaatschap bij TVW wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en geeft u speelrecht van begin september tot en met eind maart van ieder seizoen.

Het lidmaatschap vervalt dus niet automatisch na afloop van ieder seizoen. Opzeggingen van dit winterlidmaatschap dienen uiterlijk 30 juni van ieder jaar schriftelijk bij de ledenadministratie te worden ingediend. Net als alle andere leden van onze vereniging dienen ook winterleden bij ons één bardienst te draaien. Op een formulier kunt u hiervoor u voorkeuren aangeven. Tevens dient er éénmalig een bedrag van € 25,-- gestort te worden in het bargarantiefonds. Bij beëindiging van het winterlidmaatschap wordt – indien u de geplande bardienst heeft verricht – dit bedrag uiteraard weer aan u terugbetaald.