Jaarlidmaatschap

Bij Tennisvereniging Wilnis staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Gedurende het gehele jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zie ook onze jaarkalender.
Contact met de ledenadministratie via E-mail: [email protected]

Interesse?, u kunt zich nu direct via onze site aanmelden als lid, (klik hier voor het inschrijfformulier). Op dit moment is er geen wachtlijst. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en (tijdelijk) spelerspas en kunt u direct tennissen. Leden van TVW hebben 12 maanden per jaar onbeperkt speelrecht en kunnen aan alle activiteiten meedoen.

 

Actie jaarlidmaatschap van 1 april t/m 31 december 2024! en Zomerchallenge van 1 juni tot 1 september 2024!

Winterlidmaatschap. Naast een volledig lidmaatschap bieden wij leden van andere tennisverenigingen ook een winterlidmaatschap aan. Winterleden zijn lid van onze vereniging maar hebben een “slechts” speelrecht vanaf 1 september tot en met 31 maart. Tijdens deze periode genieten de winterleden volledig speelrecht en kunnen zich ook voor alle activiteiten inschrijven.

Staffel.TVW hanteert een staffel voor het eerste jaar lidmaatschap. De bedragen kunt u vinden op de pdf die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

 

Introducees. Voor geïnteresseerden die geen lid zijn, maar toch eens willen komen spelen om onze zes ''all weather banen'' te testen en/of de sfeer te proeven is het mogelijk om tegen een losse betaling met een of meer leden mee te spelen. De kosten hiervoor bedragen voor senioren 5,00 euro en voor junioren 2,50 euro. Na het maken van de verplichte baanreservering door een lid van TVW kan het verschuldigde bedrag overgemaakt worden op rekeningnummer   NL42 RABO 0365 5631 02 t.n.v. Tennisvereniging Wilnis onder vermelding van naam introducee en datum baanreservering.

 

Beeindiging lidmaatschap. Conform de statuten moet het lidmaatschap van TVW uiterlijk 30 november schriftelijk worden opgezegd bij de ledenadministratie. Het opzeggen van het winterlidmaatschap dient uiterlijk 30 juni schriftelijk gedaan te worden.

 

Contributie. Hieronder vindt u de contributie voor 2024.