Jaarlidmaatschap

Bij Tennisvereniging Wilnis staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Gedurende het gehele jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zie ook onze jaarkalender.

Contact met de ledenadministratie via:
E-mail: [email protected]

Interesse?, u kunt zich nu direct via onze site aanmelden als lid, (klik hier voor het inschrijfformulier) of u kunt ons inschrijfformulier afhalen aan de bar in ons clubhuis. Op dit moment is er geen wachtlijst. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en (tijdelijk) spelerspas en kunt u direct tennissen.

Leden van TVW hebben 12 maanden per jaar onbeperkt speelrecht en kunnen aan alle activiteiten meedoen. Naast een volledig lidmaatschap bieden wij leden van andere tennisverenigingen ook een winterlidmaatschap aan. Winterleden zijn lid van onze vereniging maar hebben een “slechts” speelrecht vanaf 1 september tot en met 31 maart. Tijdens deze periode genieten de winterleden volledig speelrecht en kunnen zich ook voor alle activiteiten inschrijven.Opzeggingen dienen vóór 1 juli schriftelijk bij de ledenadministratie bekend te zijn.

De kosten voor lidmaatschap zijn te vinden in onderstaande pdf.
U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen op ons tennispark. Het adres van Tennisvereniging Wilnis is Pieter Joostenlaan 9 in Wilnis.

 

Introductiepas. Voor geinteresseerden die geen lid zijn, maar toch eens willen komen spelen om onze zes ''all weather banen'' te testen en/of de sfeer te proeven zijn er in het clubhuis ook introductiepasjes beschikbaar. De kosten hiervoor bedragen voor senioren 2,50 euro rn voor junioren 1,50 euro.

 

Beeindiging lidmaatschap. Conform de statuten moet het lidmaatschap van TVW uiterlijk 30 november schriftelijk worden opgezegd bij de ledenadministratie. Het opzeggen van het winterlidmaatschap dient uiterlijk 30 juni schriftelijk gedaan te worden.