Algemeen

Speciale aanbieding voor de jeugd!

Wist je dat er in Nederland maar liefst 95000 kinderen zjn die tennissen? En dat is niet zo gek want tennis is gezellig, je kunt het spelen wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog een gezonde sport!

Kom jij een keer tennissen bij TV Wilnis? Je mag ook een keer aan een proefles deelnemen op vrijdagmiddag tussen 14 mei en 16 juli 2021. Wij hebben voor jou een leuke lidmaatschapsactie!

Deze bestaat uit:

  • een lidmaatschap tot en met 31 december 2021,
  • 5 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde leraar,
  • wij hebben leenrackets beschikbaar op de vereniging.

Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB..

Zodra het weer kan en mag zullen wij ook jeugdactiviteiten gaan organiseren op middagen of in het weekend, zodat jullie ook naast het lessen kunnen tennissen. (zie hieronder)

Kosten  € 75,00 all-in tot eind december 2021

Klik hier voor de promotiefilm van de KNLTB, Let op TV Wilnis heeft de actie verlengd!

Aanmelden.

Ben jij enthousiast geworden? meld je aan via [email protected] of [email protected] of bel naar Els: 06 46 03 28 77 of Isabel: 06 22 22 23 65

Om kinderen plezier in tennissen te laten beleven organiseert de jeugdcommissie het hele jaar door allerlei activiteiten. Een overzicht van de activiteiten ziet u hieronder.

Diverse tennisactiviteiten
Een aantal keren per jaar organiseert de Jeugdcommissie activiteiten in samenwerking met de omliggende tennisverenigingen.


Puppytraining
Half februari start de puppytraining voor kinderen van zeven tot negen jaar. Deze lessen zijn bedoeld als kennismaking met het tennis. De kinderen hoeven hiervoor geen lid te zijn van de club. Eind maart worden de lessen feestelijk afgesloten met het Puppydiploma.

Jeugd tossmiddag
Voor de jeugdleden worden er geregeld tossmiddagen georganiseerd. Dit kan voor de eigen jeugdleden zijn maar er worden ook geregeld kinderen van andere clubs uitgenodigd voor deze middagen. 

Competitie
Hiervoor kunnen alle jeugdleden zich opgeven. Aan de competitie gaan vier of vijf trainingen vooraf.