Algemeen

Om kinderen plezier in tennissen te laten beleven organiseert de jeugdcommissie het hele jaar door allerlei activiteiten. Een overzicht van de activiteiten ziet u hieronder.

Diverse tennisactiviteiten
Een aantal keren per jaar organiseert de Jeugdcommissie activiteiten in samenwerking met de omliggende tennisverenigingen.


Puppytraining
Half februari start de puppytraining voor kinderen van zeven tot negen jaar. Deze lessen zijn bedoeld als kennismaking met het tennis. De kinderen hoeven hiervoor geen lid te zijn van de club. Eind maart worden de lessen feestelijk afgesloten met het Puppydiploma.

Jeugd tossmiddag
Voor de jeugdleden worden er geregeld tossmiddagen georganiseerd. Dit kan voor de eigen jeugdleden zijn maar er worden ook geregeld kinderen van andere clubs uitgenodigd voor deze middagen. 

Competitie
Hiervoor kunnen alle jeugdleden zich opgeven. Aan de competitie gaan vier of vijf trainingen vooraf.

In april 2023 is de achterwand van de mini tennisbaan voorzien van een kleurrijke en dynamische muurschildering door Cyril van Batartworks uit Abcoude, georganiseerd door onze jeugdcommissie. Hieronder een paar foto's van het ontstaan van dit kunstwerk.

 


Actie Jeugdlidmaatschap

Speciaal voor jonge sportievelingen hebben we nu een mooie aanbieding samengesteld. Word NU lid van TV Wilnis en tennis tot eind 2024 wanneer jij zin hebt! Ook betaal je nu geen inschrijfkosten. 
Hoe sneller je je nu aanmeldt, hoe groter je voordeel.  (Actie loopt tot 31/12/2023)
 
Ben je geboren op/na 1/1/2016, dan betaal je €45,- contributie.?
Ben je geboren tussen 2006 en 2015, dan betaal je €93,-.
Daarvoor ben je dus maar liefst tot eind 2024 lid van onze leuke vereniging! Kies bij inschrijven voor lidmaatschapsvorm “actie jeugd eind 2024”.