Algemeen

Om kinderen plezier in tennissen te laten beleven organiseert de jeugdcommissie het hele jaar door allerlei activiteiten. Een overzicht van de activiteiten ziet u hieronder.

Diverse tennisactiviteiten
Een aantal keren per jaar organiseert de Jeugdcommissie activiteiten, soms in samenwerking met de omliggende tennisverenigingen. Op de pagina Activiteiten/12 maanden per jaar staat een algemeen overzicht. Het overzicht voor de jeugd is met de link onder aan deze pagina ook te downloaden.


Puppytraining
Half februari start de puppytraining voor kinderen van zeven tot negen jaar. Deze lessen zijn bedoeld als kennismaking met het tennis. De kinderen hoeven hiervoor geen lid te zijn van de club. Eind maart worden de lessen feestelijk afgesloten met het Puppydiploma.

Jeugd tossmiddag
Voor de jeugdleden worden er geregeld tossmiddagen georganiseerd. Dit kan voor de eigen jeugdleden zijn maar er worden ook geregeld kinderen van andere clubs uitgenodigd voor deze middagen. 

Competitie
Hiervoor kunnen alle jeugdleden zich opgeven. Aan de competitie gaan vier of vijf trainingen vooraf.

In april 2023 is de achterwand van de mini tennisbaan voorzien van een kleurrijke en dynamische muurschildering door Cyril van Batartworks uit Abcoude, georganiseerd door onze jeugdcommissie. Hieronder een paar foto's van het ontstaan van dit kunstwerk.

 

TVW Jeugd 2024.pdf