Training

Als je tennisles zou willen krijgen van de trainer kan je je hiervoor inschrijven. De lessen zijn te volgen in een groep van 4 of 6 kinderen. De indeling wordt gedaan op niveau en leeftijd. Je krijgt 18 lessen die beginnen in april en eindigen in september/oktober. er worden geen lessen gegeven tijdens de vakanties.

Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van wintertraining. Dit zijn dan 16 lessen die in oktober beginnen en eind maart eindigen.

Tennisvereniging Wilnis is een samenwerkingsverband aangegaan met Tennisschool Ruud van der Helm. Tennisles is noodzakelijk, niet alleen om de beginselen te leren, maar ook voor de jaren daarna om het spel en de techniek verder te verbeteren.

Vanuit de vereniging wordt het lesgeven aan de junioren en competitieteams sterk gestimuleerd en ook ondersteund. De lessen voor de junioren wordt gegeven in groepsverband. Voor senioren bestaan er diverse mogelijkheden die u volledig kunt afstemmen op uw eigen wensen. U kunt zowel in groepsverband dan wel individueel lesnemen.

Tennisreglement Tennisschool Ruud van der Helm

Inschrijven voor trainingen.

Het inschrijven voor de lessen kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier welke u per e-mail toegestuurd krijgt op het moment dat er ingeschreven kan worden.

Mochten jullie nog vragen hebben hierover, dan kunnen jullie contact opnemen met de trainer Ruud van der Helm of onderstaande Jeugdcommissie leden.

Groeten,

Jeugdcommissie TV Wilnis

Tennisschool Ruud van der Helm
Telefoon: 06 54 204 521 
Email: [email protected]