Tennisles

Met ingang van 2 oktober 2023 verzorgt tennisschool MY-Tennis de tennislessen bij onze vereniging.  Zij verzorgen ook de lessen bij VLTV en bij Nieuwveen en werken met een groep van 8 trainers. MY-Tennis biedt ruime mogelijkheden voor het nemen van tennisles op ons tennispark. 

Zomerlessen 21 weken en winterlessen 16 weken.  Als een les niet kan doorgaan, wordt deze altijd op een later moment ingehaald. Ook een incomplete les (bijv. door plotseling slecht weer) wordt altijd ingehaald.

Toegang tot de MY-Tennis App. Hiermee is alles inzichtelijk: gegeven lessen, vakanties, inhaal etc. Ook wordt hier bijgehouden waar de focus op lag in een bepaalde les.

Twee vaste betrokken trainers die op meerdere dagen en tijden in de week les zullen geven aan jeugd en senioren. Ze zullen ook regelmatig aanwezig zijn bij wedstrijden op ons park.

Nauwe samenwerking met de Jeugdcommissie  om te werken aan een sterke basis van de jeugd bij TVW.  

Aanmelden tennislessen Senioren kunnen zich per direct voor tennislessen vanaf 2 oktober a.s. rechtstreeks bij MY-Tennis aanmelden via https://my-tennis.nl/verenigingen/tv-wilnis.  Aanmeldingen voor lessen voor de jeugd zullen via TVW lopen. Hiervoor krijgen alle jeugdleden nog een email met nadere toelichting.  

Kennismaking zaterdag 9 september a.s. De tennisleraren van MY-Tennis willen graag kennis maken met de leden van TVW en verzorgen op 9 september a.s. tussen 14.00-16.00 uur een gratis “inlooptraining” voor zowel jeugd (graag tussen 14.00- 15.00) als senioren. Na afloop zullen in het clubhuis de lesopties worden besproken en voorziet TVW in één gratis consumptie.