Open Toss dagen

Dinsdagochtend  50+ Toss 9.30 - 11.30

De open dinsdagochtend 50+ toss is voor leden van alle verenigingen in De Ronde Venen en gaat het hele jaar door. De koffie staat klaar vanaf 9.30 uur en we spelen tot ca. 11.30 uur.  

Donderdagavond Toss 19.00 - 21.30 (laatste indeling om 21.30)

Zondag 24 maart is de Kick off van de donderdagavond toss van 13.00 tot 16.00 uur.

Senioren mixed & dubbel toss-avond en oudere jeugd  Deze toss avond is eveneens voor leden van alle verenigingen in De Ronde Venen. Ieder half uur wordt er een nieuwe indeling gedaan met tussendoor een korte pauze. We beginnen om 19.00 uur.

Er wordt zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterktes, maar natuurlijk ook op gezelligheid. Tussendoor is er volop gelegenheid om een drankje in de kantine te doen, zodat de avond niet alleen sportief, maar ook super gezellig is.

Lekker handige app.

Vanaf heden hebben we iets extra’s bedacht, namelijk de speciale TENNISTOSS-APP. Lekker handig alle nieuwtjes op je telefoon, zodat je altijd op de hoogte blijft en eventueel kunt zien wie er die avond nog meer gaat. (Uiteraard blijven we ook info plaatsen op Social media en via de mailing).

Dus, wil je op de hoogte blijven van alles wat met de TOSS avond te maken heeft?

Meld je dan aan, door een app te sturen naar ons speciale nummer; (06) 20 07 15 60.

Donderdagavond Toss nog even in het kort.

… elke week is er een toss-indeler van onze vereniging aanwezig, zodat er altijd gespeeld kan worden.

…de toss start om 19.00 uur en we hebben 2 banen (baan  3 en 4).

…we starten per 30 minuten en je kunt aansluiten wanneer je wilt.

…er wordt met max. 4 personen per baan gespeeld. Dwz dat we niet dus doordraaien. Dit haalt namelijk het spel eruit, waardoor deze minder leuk wordt om te spelen).

…. om 21.30 uur is de laatste indeling 

… toss is voor onze leden, maar leden van buitenaf mogen ook meedoen. De enigste voorwaarde is dat je lid moet zijn van een tennisvereniging.

…de indeling wordt geregeld door het toss team.

… bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte. Helaas lukt dit niet altijd, maar dan wordt er voor gezorgd, dat het voor iedereen toch leuk is om mee te doen.

…meld je aan voor de Toss-app en blijf op de hoogte zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes, aanwezige leden en  eventuele veranderingen door bijvoorbeeld het weer of zomerstop.

…volg ons ook op Social media

https://www.facebook.com/TVWilnis

 

 

.