Open Toss dagen

De toss is weer actief! Doe mee!

Dinsdagochtend  50+ Toss.

De open dinsdagochtend 50+ toss is voor leden van alle verenigingen in De Ronde Venen en gaat het hele jaar door. De koffie staat klaar vanaf 9.30 uur en we spelen tot ca. 11.30 uur.  

Donderdagavond Toss. 

Vanaf donderdag 20 mei gaan we weer beginnen met de toss avond.  Ivm de huidige Corona maatregelen gaat de Toss iets anders dan we gewend zijn, maar dat maakt het er niet minder gezellig op.  

Iedere donderdag beginnen we om 19.00 uur en hebben wij de beschikking over 3 banen. De indeling wordt geregeld door het Toss Team van de vereniging. (als je de eerste ronde wil meespelen kun je het beste iets eerder komen). Hierbij wordt zoveel mogelijke rekening gehouden met de speelsterkte, maar uiteraard zorgen we ook regelmatig voor een uitdaging voor de spelers.   

Omdat het clubhuis helaas nog niet open mag, vindt de indeling buiten plaats. Ieder half uur daarna wordt er een nieuwe indeling gedaan en tussendoor is er een korte pauze ingepland. We stoppen rond 21.00 uur met de laatste indeling. In de zomervakantieperiode zal er niet altijd een indeler aanwezig zijn, maar dan kunnen de deelnemers uiteraard zelf voor de indeling zorgen.

Tot donderdagavond!👍 6 leden hebben er zin in om er een sportief toss tennisseizoen van te maken. Het zou super zijn als we met zoveel mogelijk leden aanwezig zijn. Ken je weinig mensen van de vereniging? Dan is de toss avond echt leuk om naar toe te gaan, join the club.   

Kortom; ben je lid van TVW, ken je veel of juist weinig leden, ieder lid van onze verenging kan meedoen.

Ps. Denk eraan om (extra) drinken mee te nemen, aangezien het clubhuis helaas nog steeds verplicht gesloten is. De toiletten zijn wel toegankelijk.