Tennispark

Tennisvereniging Wilnis is gelegen op het sportpark Veenzijde II, Pieter Joostenlaan 9 in Wilnis (Tel: 0297-281473) en beschikt over ruime parkeermogelijkheden. Sinds voorjaar 2013 beschikt TVW over 6 all-weather banen (Red Court) waarop het hele jaar wordt getennist. Tennisvereniging Wilnis heeft een duidelijke visie ten aanzien van het onderhoud van haar park. Dit betekent dat niet alleen de banen, de oefenkooi en de mini tennisbaan, maar ook het groen, het clubhuis en terras evenals alle overige faciliteiten volgens een strakke planning en lange termijn visie door een enthousiast team worden onderhouden.

TVW heeft verder de beschikking over een ruim en modern clubhuis, uitgerust met een mooie bar en goede keuken. De open haard en gezellige zitjes zorgen voor een sfeervol geheel waarin het vóór en ná het tennissen goed vertoeven is. Het clubhuis is samen met het terras verhoogd aangelegd zodat er een mooi uitzicht is over alle banen. Op dit moment (april 2022) telt de vereniging 166 actief spelende leden.

TVW heeft sinds 2002 een winterlidmaatschap ingesteld. Meer informatie over dit winterlidmaatschap vindt u bij Lid worden.

(Foto Rob van den Bos)