De Ronde Venen Cup Senioren

DRV Cup 19 maart bij TV Abcoude.

Het is alweer 10 jaar geleden dat het idee is ontstaan om een eendagsevenement te organiseren voor alle tennisverenigingen uit de Gemeente De Ronde Venen: Abcoude, TVM, VLTV, TV Baambrugge, TV Wilnis en TV De Ronde Vener.

Slechts 1 keer (in 2018) ging het vanwege slecht weer niet door, en de editie van 2020 was al volledig gepland, maar werd op het laatste moment geannuleerd vanwege Covid. Na drie jaar wachten zijn wij verheugd om officieel de 7e editie van dit evenement aan te mogen kondigen.

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? Je kunt je individueel opgeven, maar mobiliseer vooral je hele competitieteam.

Iedereen kan meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld (je speelt in principe in de klasse die op je pasje staat/bij je rating op internet) en inschrijven kan vanaf 16+. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen.

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 9.30 uur bij de verenigingen gespeeld gaat worden. In principe worden er alleen dubbels gespeeld. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Je kunt wel een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen, we proberen daar met de indeling rekening mee te houden.

In de week voorafgaand aan het toernooi krijg je te horen waar je moet spelen en hoe laat. Kosten zijn Euro 5,00 per persoon en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk rond 16.30 uur) iedereen naar ALTC Abcoude komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en uiteraard de prijsuitreiking van De Ronde Venen Cup. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Wil je meedoen geef je dan uiterlijk dinsdag 28 februari op voor de RV Cup op 19 maart 2023! (klik hier voor het inschrijfformulier.)

Wij rekenen erop dat wij met veel clubleden gaan strijden voor die DRV CUP. Dus geef je op!!