Puppy training

Puppy training gaat voorlopig niet door.

Puppy-training.

Bij voldoende deelnmae starten we weer met de puppy-training. Dit is bedoeld voor kinderen die kennis willen maken met de tennissport. Het doel van de puppy-training is het aanleggen van een basis voor het tennisspel. Met name gaat het om het trainen van de balvaardigheid door oefeningen als vangen, stuiteren, gooien en goed kijken naar de bal.

De lessen vinden plaats op vier woensdag middagen. De laatste les wordt feestelijk afgesloten met het behalen van het balvaardigheidsdiploma. Om mee te kunnen doen aan de puppy-training, hoeven de kinderen geen lid te zijn van Tennisvereniging Wilnis. Voor slechts € 30,- kan een kind deelnemen aan deze vier speciale lessen.(racket kan geleend worden).

Indien u vrienden, familie, collega’s of buren met kinderen heeft, zou het leuk zijn hen op de hoogte te brengen van deze puppy-training. De kinderen kunnen door middel van deze training uitproberen of tennissen een leuke sport voor ze is.

Wilt u meer informatie of uw kind opgeven? Dan kunt u contact opnemen met: Jeugdcommissie, telefoon 06.22.22.2.365 of via de mail [email protected]