Competitie 2024

 
We zitten nog midden in de voorjaarscompetitie maar we kunnen ons alweer inschrijven voor de Najaarscompetitie 2024.
 
Dit jaar gaan we in de najaarscompetitie te maken krijgen met promotie en degradatie, dit maakt deze competitie een stuk uitdagender. 
 
In de Voorjaarscompetitie hebben we de meeste competitie speeldagen er alweer opzitten en hebben we volgens mij niets te klagen over het weer. Ook dit jaar zijn er weer een paar teams in de race om kampioen te worden en dan, indien mogelijk, volgend jaar in een hogere klasse gaan uitkomen.
 
Op al de speeldagen spelen er meerdere teams thuis wat het heel gezellig op de club maakt, dit is iets wat we uit verschillende hoeken horen.
 
Ik hoop dat de meeste van jullie op zondag 2juni tijdens de afsluiting van de competitie er kunnen zijn zodat we de kampioenen kunnen huldigen onder het geniet van een hapje en drankje.
 
Mochten er nog vragen zijn over het spelen van competitie dan kan je een mail sturen naar [email protected] en dan nemen wij contact met je op.
 
De uiterste inleverdatum is dinsdag 4 juni
 
Onderstaand de links om het inschrijfformulier en de speeldata voor de najaarscompetitie te downloaden.
 
 
 

knltb-tennis-speeldata-zomeravondcompetitie-2024.pdf knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf Inschrijfformulier NJC 2024.pdf